Боби е роден 1991г. В момента работи в българска федерация плувни спортове, а от три години е част от екипа ни като помощник треньор. Дойде време да му дадем поле за самостоятелна изява в клуба и от следващата седмица ще поеме тренировките във вторник и четвъртък от 19ч. на басейн Технически университет-София.
Боби е плувец по душа и треньор по призвание и образование. Завършил е НСА бакалавърска и магистърска степен в специалностите: “Треньор по плуване” и “Фитнес и здравословен начин на живот”. С удоволствие ще ви даде съвет и насоки ако решите да се допитате до него за компетентно мнение по въпросите свързани със здравословното хранене, възстановяване и тренировки.
Досегашният му опит го е доказал като истински професионалист и за нас е чест да е част от екипа ни. Боби в момента работи в Българска федерация плувни спортове като- технически сътрудник и отговорник за организирането на заявките и резултатите от всички състезания в българския календар. Бил е съветник/възпитател в отбора “Boy & Girls Clubs of South Coast BC- Vancouver” във Ванкувър през лятото на 2018г.